< Terug naar alle mededelingen

Update Jorismavo over corona-virus

Gepubliceerd op 13 maart 2020

Op dinsdag 26 mei hebben we gecommuniceerd over de opstart van lessen op school per 2 juni. Zie de volgende brief:

 

Op vrijdag 15 mei hebben we wederom een korte update verstuurd. Zie hieronder:

 

De meivakantie zit er alweer op. We verstuurden op vrijdag 8 mei onderstaande updates:

 

De update die we verstuurden op vrijdag 17 april kunt u inzien via de volgende linken:

 

Donderdag 9 april informeerden wij ouders/verzorgers en leerlingen over de gang van zaken gedurende de komende week/weken. Zie de volgende berichten:

 

Op vrijdag 3 april hebben wij wederom een update gestuurd aan ouders/verzorgers en aan de leerlingen van onze school. Zie onderstaande berichten:

 

Op vrijdag 27 maart zijn onze leerlingen en hun ouders/verzorgers geïnformeerd over onder andere het lesgeven via Teams. Zie onderstaande berichten.

 

Op vrijdag 20 maart hebben we onze leerlingen en hun ouders/verzorgers geïnformeerd over hoe het onderwijs op afstand verloopt en over hoe de komende weken er vermoedeljk uit gaan zien. U vindt hier de brief aan ouders.  

 

Op maandag 16 maart hebben we onze leerlingen en hun ouders/verzorgers geïnformeerd over hoe we het onderwijs op afstand vormgeven. U vindt hier de brief aan leerlingen en hier de instructie. 

 

De Jorismavo is, net als alle scholen en kinderopvanglocaties in Nederland, gesloten tot 6 april. Deze maatregel is op zondag 15 maart bekend gemaakt. Ouders/verzorgers hebben deze brief ontvangen. We gaan over op onderwijs op afstand, daarover communiceren we in een later stadium. Heeft u vragen? Neem contact op via info@jorismavo.nl of via de mentor van uw kind.