< Terug naar alle mededelingen

GROEP 7+8

Gepubliceerd op 1 februari 2019

Maak kennis met de Jorismavo!

Zit je in groep 7 of 8? Ben je op zoek naar een middelbare school? Kom dan eens kijken op de Jorismavo!

De Jorismavo is een kleine, gezellige school waar je je snel thuis zult voelen. Onze leerlingen noemen de sfeer veilig en prettig en hebben goed contact met docenten. Er is echt tijd en aandacht voor jou omdat de klassen niet groot zijn, meestal niet meer dan 20 leerlingen. Tijdens de lessen krijg je instructie en uitleg van je docent. Vervolgens werk je zelfstandig of in een groepje aan de lesstof.

Wil je meer weten over onze school? Je bent van harte welkom tijdens de voorlichtingsmarkten, de Open Dag en onze eigen Jorisavond.

Voorlichtingsmarkten 

In januari 2018 vinden op verschillende middelbare scholen voorlichtingsmarkten plaats voor leerlingen uit groep 7/8 en hun ouders. Op die voorlichtingsmarkten presenteren de middelbare scholen zich, ook de Jorismavo. Van je juf of meester hoor je welke voorlichtingsmarkt je het beste kunt bezoeken.

Iedere voorlichtingsmarkt verloopt als volgt:

18.30 uur                            inloop, bezoek markt

19.00-19.45 uur               1e presentatieronde in de lokalen

19.45-20.00 uur               geen presentaties, mogelijkheid tot bezoeken van de markt

20.00-20.45 uur               2e presentatieronde in de lokalen; de markt blijft open

20.00 -21.00 uur              gelegenheid voor het stellen van vragen op de markt

21.00 uur                           einde informatieavond

Uitgebreide informatie over de voorlichtingsavonden vind je op www.schoolkeuzehulp.nl 

 

Open Dag

Hoe ziet het gebouw van de Jorismavo eruit? Welke lessen kun je er volgen? Hoe zijn de docenten van de Jorismavo? Wat vinden de leerlingen van hun school?

Op al dit soort vragen krijg je antwoord tijdens de Open Dag op zaterdag 24 februari 2018. Tussen 10 en 15 uur ben je van harte welkom om de school eens goed van binnen en buiten te bekijken. Neem je ouders/broertjes/zusjes en andere geïnteresseerden vooral mee. We hopen je te zien!

 

Jorisavond

Ook op dinsdagavond 27 februari ben je van harte welkom op onze school. De Jorisavond is voor leerlingen die nu in groep 7 of 8 zitten en hun ouders. We starten gezamenlijk om 19.00 uur en sluiten af om 20.30 uur. We hebben voor leerlingen en ouders een eigen programma.