Aanmelden Jorisavond 27 februari

Leerlingen van groep 7 + 8 en hun ouders zijn van harte welkom op de Jorisavond. Deze vindt plaats op dinsdagavond 19 februari 2019 van 19.00-20.30 uur. Er is een programma voor leerlingen en voor ouders: 

 

Programma voor leerlingen

Maak tijdens de Jorisavond kennis met onze school. In een groepje ga je samen aan de slag om een groot mysterie te ontrafelen. Wat is er gebeurd? Waar vind je de sleutels om het raadsel op te lossen? Door goed samen te werken, puzzels op te lossen en codes te kraken kom je achter het geheim van .... 

De avond is bedoeld voor leerlingen van groep 7+8. Het is geen lesjesavond, maar je leert wel de school, een aantal docenten en leerlingen kennen!

 

 

Programma voor ouders

Tegelijkertijd met het programma voor leerlingen vindt een thema-avond voor ouders plaats. Voor deze avond zijn ouders van leerlingen uit groep 7+8 uitgenodigd, maar ook ouders van leerlingen die al op de Jorismavo zitten. U krijgt dus de kans om ervaringen uit te wisselen. 

De Jorisavond is nadrukkelijk geen Open avond of lesjesavond maar een interactieve waarin u kennismaakt met ouders van onze leerlingen. Op die manier kunt u vragen stellen en ervaringen uitwisselen.